Psalmenchallenge

Symfonie van het hart is de psalmenchallenge die jou voorziet van alles wat je nodig hebt om het hele psalmenboek uit de Bijbel door te gaan.

Generatie na generatie vinden we in de Psalmen taal om lezen, te overdenken, te bidden en te zingen. Een taal van de relatie tussen de mens en God. De woorden spreken tot ons en laten ons spreken tot God. De meerstemmigheid van de Psalmen drukken we uit in het thema “Symfonie van het hart”.

Ga de challenge aan en trek in een half jaar door het hele psalmboek van de Bijbel. Je ontdekt dagelijks de schatten uit een (gedeelte van) een Psalm. Een geweldige uitdaging waarmee je dit belangrijke boek bij vandaag de dag betrekt.

 

150 Psalmen bespreken – een terugblik

Met z’n drieën alle 150 Psalmen bespreken in een dagelijkse podcast. Dat was oorspronkelijk het idee van Teun van der Leer, Remko Ongersma en Peter Kruijt, de initiatiefnemers van de Psalmen Challenge die in de eerste helft van 2022 werd gehouden. Achteraf zijn de voorgangers blij dat ze er meer collega’s bij hebben gevraagd, want het was behoorlijk veel werk. Maar: .....  Lees verder